Despre noi

[trx_sc_layouts layout=”363″]
[trx_sc_title title_style=”default” title_align=”center” link_style=”default” title=”Caminul Sfantul Vasile este alegerea potrivita” subtitle=”De ce sa ne alegi pe noi”]

1

Bucura-te de viata

Serviciile noastre de socializare si consiliere psihologica vin in intampinarea nevoilor fiecarui client si ii imbunatatesc nivelul de viata.

2

Asistenta 24 ore/zi

Asistenta medicala asigurata de personal calificat 24ore/zi (medic specialist geriatrie gerontologie, medic de familie, medic psihiatru, psiholog, asistenti medicali generalist, infirmiere, ingrijitoare).

3

Mediu ambiental excelent

Planul de imbunatatire si adaptare permaneta a mediului ambient are in vedere
crearea unui mediu de viata cat mai prietenos si apropiat de cel din afara institutiei, astfel incat sa asigure prin masurile luate confortul fizic si psihic al beneficiarilor, cat si mentinerea unei stari de sanatate fizica si mentala.

[trx_sc_layouts layout=”312″]
[trx_sc_title title_style=”default” title_align=”center” link_style=”default” title=”Valorile noastre” description=”Suntem dedicați rezidentilor pe care ii deservim pentru a promova o viață mai bună și mai sănătoasă. Ne străduim să fim un lider din industrie, cu standarde fără compromis, măsurate prin rezultate clinice definite, programe de servicii pentru clienți și sustenabilitate financiară.”]

Comunicare

Integritate

Profesionalism

Excelenta